Virksomheds profil

profil-invector-bygning-01

 

profil-invector-bygning-02

 

Invector Solutions A/S er en af virksomhederne i UBRO SystemPac Gruppen. Invector Solutions er en virksomhed med mange års erfaring bevaret inden for konstruktion og fremstilling af interne transportsystemer og automatiserede maskiner af enhver art. Den håndværksmæssige tilgang til opgaven er vigtig for os. Det vi leverer skal være 100% i orden.

Vores religion hos Invector er grundighed, vi gør tegningerne færdige inden vi går i gang med produktion.

 

Vision:

Invectors systemer vil betragtes som standard i internationale produktionsmiljøer.

 

Mission

Vi konstruerer og fremstiller automatiserede systemer til produktionsvirksomheder, der vil optimere deres produktions flow.

 

Værdier:

Løsnings orienteret

Med forståelse for kundens specifikke behov konstruerer vi den helt rigtige løsning. Den brede ekspertise i vores medarbejderstab garanterer en veldokumenteret løsning af høj faglighed. Det sikre kvaliteten og giver værdi for penge. Invector er utraditionelle og kreative i opgaveløsningen. Vi leverer altid det kunden ønsker, ofte meget simplere og derved også for billigere penge. Det er da kompetencer der vil noget!

Samarbejde

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og med en jordnær tilgang til projektet og vores kunders produktion finder vi i samarbejde med kunden den rigtige løsning.

Troværdighed

At være både kompetent og ærlig er altafgørende for Invector. Kun således kan vi være en troværdig samarbejdspartner for vores kunder.

 

Filosofi

Simpelt er bedst! Kompleksitet koster – derfor udtænker vi altid vores løsninger på den mest simple og effektive måde. Det giver den bedste løsning – og den billigste pris.

 

Pay off

Charles Chaplin sagde engang ”Simplicity is not a simple thing”. Det kræver faglighed, kreativitet og opfindsomhed at gøre det svære simpelt. Det er vi eksperter til her hos Invector. Vi konstruerer Inventive Solutions.

 

Kerne kompetencer:

Konstruktion

Omdrejningspunktet for enhver konstruktion er kundens specifikke behov. På baggrund af vores erfaring fra det pågældende industrisegment, gennemtænker vi alle konstruktioner ud fra enkelthedens princip.

Fremstilling

Kvalitet er ikke et mål. Det er en selvfølge. Vi arbejder fokuseret og ansvarligt gennem hele fremstillingsprocessen. Således kombineres kvalitet, projektstyring og kompetence i en effektiv produktionsproces.

Service

Service er vores fingeraftryk. Igennem hele processen er service det parameter som gør, at kunden opfatter os som god og troværdig samarbejdspartner