Udstyr til håndtering af fjeder kerner

Udstyr til håndtering af fjeder kerner, her ses en fjederudruller samt bord koblet på en komplet samlelinie til skum og fjeder madrasser

Udstyr til håndtering af fjeder kerner

 

Fjederafruller i lukket tilstand klar til brug

Fjederafruller

Fjederafrullerne er specielt udviklet til afrulning af kerner for springmadrasser. Den konstrueres i 2 forskellige bredder.

Afrulleren er monteret med pneumatisk paprulle, der øger diameteren på valsen, når pappet rulles op. Når pap skal tages af valsen, afluftes denne og diameteren mindskes. Derved sidder pappet helt løst på rullen.

Kernen placeres manuelt ved hjælp af løftegrej eller truck og enden af pappet klemmes fast i paprullen. Der kan kobles et afrullerbord til maskinen.

Send forespørgsel

Åben fjederafruller klar til at få skiftet fjederkernerulle
Udstyr til fjederkerner. Maskinen består af en fjederafruller og et udrullerbord med kædetræk
Slæden modtager fjederkerner som transporteres videre til den tilkoblede rullebane

Slæde

Den viste slæde er specielt udviklet til at modtage emner fra robot.

Slæden kører frem og tilbage ved hjælp af en gearmotor. På slæden er der monteret en båndtransportør, der afleverer fjederkærne på den efterfølgende rullebane.

Send forespørgsel

Fjeder eller gel kerner bliver automatisk eller manuelt leveret til slæden. Herefter flyder slæden automatisk kernen ned i madrassen
Fjeder kerne bliver automatisk lagt i madrassen via slæden
Slæden er her brugt til automatisk at ilægge fjeder elelr gel kerner i madras. Kan let kobles en komplet produktionslinie
Afrullerbord med kædefremtræk i midten

Afrullerbord

Afrullerbordet modtager emner fra afruller, fx fjederkerneruller til springmadrasser. Afrullerbordet er bygget i 2 forskellige bredder og 2 forskellige længder. Bordet består af en bordplade, der er delt af et kædefremtræk, der hæves og sænkes pneumatisk.

Afrullerbordet kan let integreres i et system som Invector Assembly Line.

Send forespørgsel