Variabel bane

Få fleksibel produktion med en variabel bane

Variabel rullebane til fx. madrasser

Variable baner til

  • Palle transport
  • Emne transport
  • Fryse huse
Rullebanen justeres efter størrelse af det transporterede emne

Variable baner

Fleksibilitet kan være en vigtig del af produktionen. Invector designer flere forskellige variable baner der automatisk eller manuelt justeres efter det transporterede emne. Se et udpluk af vores baner nedenfor.

 

Variabel rullebane med rem eller kæde træk

En variabel rullebane med remtræk er designet til at håndtere transport af emner der har forskellige bredder. For at kunne køre forskellige bredder kan den ene del af rullerne forskydes sideværts. Den variable rullebane er konstrueret til at blive integreret i et rullebaneanlæg.

Automatisk variabel bene af 5 remme

Automatiseret variabel rembane

Denne type variable bane laves med 2-5 remme, alt efter størrelse og hårdhed af det det transporterede emne. Banen giver meget høj fleksibilitet

Rembanen kan laves med eller uden understøttende plade i enderne, alt efter hvilket arbejde der skal udføres ved rembanen.

Dobbel variabel rullebane

Dobbelt variabel rullebane med remtræk og fiksering

Dobbelt variabel rullebane til transport af fx sengerammer, paller, m.m. i forskellige størrelser. For at køre forskellige bredder kan den ene del af rullerne forskydes sideværts. I den variable rullebane er der integreret en pneumatisk fiksering, der holder det transporterede emne i den ønskede position.

Send forespørgsel

Variabel bane bestående af 2 kæder der justeres automatisk ind og ud, samt en støttende rullebane i midten