Vende maskiner

Vende maskiner til madras produktion

Invector har udviklet mange vende maskiner til madras produktion. Dette både til stakke af madrasser såvel som single madrasser, der skal vendes, drejes eller rejses. Se herunder et udvalg af vores vende maskiner.

Denne madras vender roterer madrasser med forlæns rotation

 Madras vender med båndtransportør

Madras venderen er konstrueret til at rotere madrasser 180 grader om sin egen akse, og kan designes med forlæns eller sidelæns rotation. Venderen er monteret med 2 båndtransportører for ind- og udkørsel af emner. Båndtransportørerne har en nyttebredde på henholdsvis 1500 mm og 1000 mm.

Disse madras-vendere er designet til at vende en madras ad gangen. Madras venderen med sidelæns rotation er integreret i et system, hvor madrasser med træbunde vendes således de kan betrækkes på undersiden.

Send forespørgsel

Madras vender med båndtransportør, vender madras med sidelæns rotation
Her vises madras venderen med sidelæns rotation integreret i en produktionslinie
Stak rejser med tilkoblet pallemagasin

Stak rejser til madrasser og kasser

Stak rejseren er konstrueret til at rejse madrasser op, således de kan palleteres opretstående. En stak madrasser sendes til rejseren via rullebane. En palle transporteres hen foran madras rejseren, hvorefter stakken rejses fra horisontalt til vertikalt på pallen. Efterfølgende transporteres de palleterede madrasser videre via rullebaner.

 

Send forespørgsel

Vende maskine til rejsning af palleteret stak, fra horisontal til vertikal.
Stak rejseren håndterer både madrasser og pakkede madrasser i kasser
Stakvender til madrasser

 180 graders stakvender

Stakvender til senge, madrasser og sengerammer. Emnerne transporteres til stakvenderen, hvor de bliver fikseret og roteret 180 grader. Herefter transporteres emnerne videre igen fx via rullebaner.

Denne type stakvender kan også konstrueres på en transfervogn.

Send forespørgsel

Stak af madrasser er kørt ind i venderen, og bliver roteret
Den ene side af rullebanerne i stakvenderen kan køres op og ned, så stakvenderen kan rumme forskellige højder stakke. Rullebanen kører ned og fikserer stakken inden rotation
Boxmadras Vender der vender den øverste boxmadras fra stak

Boxmadras vender

Venderen er konstrueret til at håndtere boxmadrasser med træbund. Boxmadras venderen vender den øverste boxmadras i en stak, således at stakken herefter kan strappes på træ siden af boxmadrassen. På den måde undgås ødelagte madrasser på grund af den tætsiddende strap.

Send forespørgsel